εκδήλωση με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το σωματείο μας με την επωνυμία : «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIRAMARE WONDERLAND», σε συνεργασία με τη Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης, διοργανώνει την Τετάρτη 10 Οκτώβρη 2018 , στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο, εκδήλωση με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Η συνεργασία του σωματείου μας με τη Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης στον τομέα του πολιτισμού έχει ένα πλούσιο παρελθόν και φυσικά ένα ακόμα πιο δημιουργικό μέλλον.

Υπενθυμίζουμε την εκδήλωση στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου με το Λάκη Χαλκιά, την συναυλία στο Δημοτικό θέατρο με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Ο αγώνας  των εργαζομένων για το μεροκάματο, τις συνθήκες δουλειάς, τα ωράριο εργασίας, συνδέεται άρρηκτα με τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ιδιαίτερα σήμερα η συγκέντρωση τεράστιου  πολεμικού δυναμικού στην περιοχή μας,  με τις επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια, το Αιγαίο, τη Μεσόγειο έχει στόχο να επιβάλουν  οι ιμπεριαλιστές τα συμφέροντα των αστικών τάξεων στην εξόρυξη και μεταφορά των ενεργειακών αποθεμάτων.

Η τέχνη έχει τη δική της συμβολή στον αγώνα ενάντια στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στον αγώνα ενάντια στις Αμερικανονατοϊκές βάσεις, οι οποίες απλώνονται σαν τα μανιτάρια στη χώρα μας, με πρωταγωνιστή τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Η εργατική τάξη δεν έχει τίποτα να κερδίσει από τα σχέδια της γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας, από τα συμφέροντα των αστικών τα’αξεων της περιοχής και των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. .τική τάξη της χώρας μας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα συμβάλει στον αγώνα για την ειρήνη.

Ρόδος 29-9-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditmailΕπισκεφτείτε τη σελίδα της Ροδιακής επιτροπής Ειρήνης - rodepei.gr
Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης © 2018