Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΟικη ΒΑΣΗ

logotipoVasiNatoΗ Ομάδα Γυναικών Ρόδου καταγγέλλει τα σχέδια για τη νατοϊκή βάση
Η ομάδα Γυναικών Ρόδου της ΟΓΕ καταγγέλλει τα σχέδια της συγκυβέρνησης τα οποία ανακοίνωσε ο Υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος και αφορούν την εγκατάσταση μιας νέας ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής βάσης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα στο νησί της Καρπάθου. Να μετατραπεί δηλαδή η Κάρπαθος σε ένα νέο ορμητήριο του ΝΑΤΟ με ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα φιλοπόλεμα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε στην περιοχή της Μεσογείου.
Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι αυτοί οι σχεδιασμοί δεν γίνονται για την ευημερία των λαών ούτε για την προστασία των συνόρων από τυχόν εχθρούς. Γίνονται για το μοίρασμα των αγορών, μεταξύ των επιχειρηματικών ομίλων που πληρώνεται με τη δυστυχία και την απάνθρωπη εκμετάλλευση των λαών. Εμείς οι γυναίκες που ζούμε στα νησιά, έχουμε δει με τα μάτια μας μάνες και παιδιά να θαλασσοπνίγονται για να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου και της δυστυχίας που ζουν στις χώρες τους.
Η ΟΓΕ, από την ίδρυσή της, αγωνίζεται για την ειρήνη, γιατί μόνο με την ειρήνη εξασφαλίζονται οι συνθήκες ευημερίας και ασφάλειας της οικογένειάς της, συνθήκες για την ισοτιμία και χειραφέτησή της.
Απευθυνόμαστε σε όλες εσάς και σας καλούμε σε κοινό αγώνα ώστε να αποτρέψουμε την εγκατάσταση ακόμα μιας ΝΑΤΟϊκής βάσης του θανάτου στην περιοχή μας.
Συμμετέχουμε και σας καλούμε να έρθετε μαζί μας στο ΑΚΤΑΙΟΝ, την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 8:00 το βράδυ, στη συγκέντρωση για τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα και Γραμματείας κατά της βάσης στην Κάρπαθο ή σε οποιοδήποτε άλλο νησί του Αιγαίου.

16/06/2015
H Διοικούσα Επιτροπή
της Ομάδας Γυναικών Ρόδου
μέλους της Ο.Γ.Ε.

Facebooktwittergoogle_plusredditmailΕπισκεφτείτε τη σελίδα της Ροδιακής επιτροπής Ειρήνης - rodepei.gr
Updated: Ιούλιος 18, 2015 — 8:10 μμ
Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης © 2018