KAΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Logo_EEDYE_originalKAΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) καταγγέλλει και καταδικάζει την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα στην Αθήνα , παραμονές μάλιστα της επετείου του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ .

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνθήκες ολομέτωπης επίθεσης της κυβέρνησης ενάντια στην εργατική τάξη , τα πλατιά λαϊκά στρώματα και της όλο και πιο βαθιάς ελληνικής εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.  Ερχεται με τη σειρά της να υπηρετήσει την περιβόητη «γεωστρατηγική αναβάθμιση» σε όφελος των μονοπωλίων με θανάσιμους κινδύνους τόσο για τον ελληνικό λαό όσο και για τους λαούς της ευρύτερης περιοχής. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , που χωρίς δισταγμό παραχωρεί βάσεις , στρατιωτικές υποδομές , το σύνολο των αναγκαίων υπηρεσιών και πληροφοριών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ , σε συνέχεια των μεγάλων αντιΝΑΤΟικών κινητοποιήσεων του περασμένου Ιούλη , προσκαλεί άμεσα τους φορείς του λαϊκού κινήματος της Αττικής σε σύσκεψη , την Παρασκευή 4 του Νοέμβρη ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων  ΔΕΗ  Αριστοτέλους 11-15 στον 5ο όροφο (στάση Ομόνοια). Για να οργανώσουμε συγκέντρωση-συλλαλητήριο την Τρίτη  15 του Νοέμβρη στην Ομόνοια, να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε μαζικά την πολική της κυβέρνησης που εμπλέκει το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες και να κηρύξουμε ανεπιθύμητο τον πρόεδρο των ΗΠΑ που μακελεύουν τους λαούς.

 

2 Νοέμβρη 2016

Γραμματεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη

 

Facebooktwittergoogle_plusredditmailΕπισκεφτείτε τη σελίδα της Ροδιακής επιτροπής Ειρήνης - rodepei.gr
Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης © 2018